Kunst & CultuurOnderwijs Ooststellingwerf

De opdracht van de gemeente Ooststellingwerf voor Kunst & COO is als volgt:

Zoveel mogelijk jongeren actief in aanraking brengen met kunst en cultuur door het geven van lessen en cursussen gegeven door gekwalificeerde docenten.

Het beschikbare subsidiebudget voor het onderwijs moet via Kunst & COO worden besteed. Het bestuur van Kunst & COO moet verantwoording afleggen voor de besteding van de gemeentelijke subsidie voor het onderwijs. Het bestuur zal controle uitoefenen op de inhoudelijke en financiële aspecten van de besteding van het subsidiebudget om zo aan de opdracht van de gemeente te kunnen voldoen.

Scholen kunnen een keuze maken uit vier disciplines: muziek, dans, theater en beeldende kunst. De lessen dienen te worden uitgevoerd door daarvoor voldoende gekwalificeerde docenten (vakspecialisten), dit ter beoordeling aan Kunst & COO. Het vergoeden van lesmateriaal en overige kosten is beperkt mogelijk en dan alleen ter beoordeling aan Kunst & COO. Het budget dient in het kalenderjaar van de toekenning te worden besteedt of in overleg met Kunst & COO een bestemming te hebben gekregen.

Via een nieuwsbrief ontvangen de scholen extra informatie van Kunst & COO. Hieronder kunt u de informatie downloaden.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief 8 (januari 2018)

Nieuwsbrief 7 (juli 2016)

Nieuwsbrief 6 (juni 2015)

Nieuwsbrief 5 (mei 2014)

Nieuwsbrief 4 (juni 2013)

Nieuwsbrief 3 (december 2012)

Nieuwsbrief 2 (juni 2012)

Nieuwsbrief 1 (oktober 2011)

 

Algemene documenten

De opdracht voor Kunst & COO (juni 2011)

Informatiebrief aan de scholen (mei 2011)