Kunst & CultuurOnderwijs Ooststellingwerf

Woensdag 17.30-19.00u

Is dansen wat je het liefste doet? Heb je al enige danservaring en wil je de beste danser worden die je kan zijn? Bij DansTalent! kun je je verder ontwikkelen op verschillende vlakken en in verschillende stijlen. Per seizoen werken we in een aantal blokken aan verschillende dansstijlen. DansTalent is bedoeld als extra les naast een reguliere dansles.

Klassiek Ballet
Leer in dit blok de basis van klassiek ballet. Lichaamshouding, positie van armen en benen, typische bewegingen en passen die de basis vormen voor alle dansstijlen! Onmisbaar als je van dansen houdt en je graag wilt ontwikkelen!

Streetjazz POWER!
Dat is hét woord wat past bij deze stijl. Stoere bewegingen worden met kracht uitgevoerd op pittige, hedendaagse muziek.

Modern
Muziek vertelt een verhaal en in dit blok gaan we dit combineren met dans. Het combineren van bewegingsvormen, bijzondere muziek en veel eigen input vormen de basis van deze cursus. Een verrijking op dansgebied en een mooie manier om je eigen stijl te ontdekken en ontwikkelen!

Show/Musical
Hou je van de spotlights? Of wil je juist meer aan je uitstraling werken? In dit blok leer je dans en theater combineren. Vrolijke muziek met ondersteunende danspassen waarbij je je van top tot teen inleeft en een prachtige show leert neer te zetten!

Choreografie
Een dansles volgen is één ding, maar je eigen choreografie maken vraagt hele andere kwaliteiten. In de laatste weken van het seizoen leer je om bewegingen achter elkaar te zetten, een interessante combinatie te maken en je muzikaliteit toe te passen. Je sluit dit blok af met een zelfgemaakte choreografie