Kunst & CultuurOnderwijs Ooststellingwerf

Moustapha SeckMoustapha Seck verzorgt djembécursussen, -workshops en optredens voor bedrijven, scholen en particulieren in heel Nederland én over de grens. Zijn warme persoonlijkheid en professionaliteit staan garant voor een inspirerend muzikaal avontuur. Muzikaal is hij sterk onderlegd, is hij een entertainer van het eerste uur en ook kan hij prachtig vertellen; zijn stem is vaak te horen als aanvulling op de muziek. In alles wat hij doet straalt zijn enthousiasme door. Met zijn innemende lach en natuurlijke manier van overtuigen weet Moustapha zijn publiek voor zich te winnen. Moustapha heeft niet alleen een perfecte beheersing van de traditionele West-Afrikaanse percussie maar ook jazz en Latijns-Amerikaanse ritmes heeft hij in de vingers. Hij werkt samen met nationale en internationale muzikanten.
Bij Kunst & COO worden de djembélessen gegeven in groepsverband. Je leert zo in een ongedwongen en gezellige setting alle aspecten van de djembé kennen. In de groepen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met niveau. Tijdens de lessen worden de ritmes die je leert opgebouwd in moeilijkheidsgraad en er wordt ingegaan op de diverse slagtechnieken om verschillende geluiden uit de djembé te halen. Ook wordt er aandacht besteed aan het bespelen van de Doundouns.

Op dit moment zijn er twee djembégroepen voor volwassenen:
Donderdagavond 17:30-18:15 uur beginners
Donderdagavond 18:45 -19:45 uur gevorderden

Heb je liever individueel les, dan kan dat uiteraard ook! Bij voldoende aanmelding (minimaal 6) kan er ook een djembégroep voor kinderen/jongeren gevormd worden.

Ben je na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden? Kom eens meedoen! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie of het aanvragen van een proefles.