Kunst & CultuurOnderwijs Ooststellingwerf

Arjan ButerArjen heeft zich o.a. toegelegd op hedendaagse muziek en alle daarbij gebruikte media zoals Youtube, Spotify, Garageband, Cubase, Reason en Reaper. Arjen kent alle populaire liedjes, alternatieve pop/rock en basic jazz, en speelt ze ook regelmatig. Dit is mede vanwege zijn actieve rol als pianist/toetsenist in de zeer bekende coverband Stageline.

De eigen muzieksmaak van de leerlingen krijgt altijd alle ruimte! Naast hedendaagse muziek is Arjen vanwege zijn conservatoriumopleiding zeer thuis in de methodes van alle klassiekers.

Het zelf musiceren en componeren is een wezenlijk onderdeel van Arjens lessen, waarbij de rol van de piano en het keyboard in de pop- en jazzmuziek alle aandacht krijgt. Het leren begeleiden van jezelf of anderen, bijvoorbeeld bij het zingen van (pop)liedjes moet hierbij ook vermeld worden.

Als bandcoach weet Arjen alle fijne kneepjes van het groepsmusiceren over te brengen. Als het even kan streeft Arjen naar samenspel-groepsles!

Bovenstaande competentie neemt Arjen mee in het begeleiden van de stagiairs Bandcoaching van de verscheidene pop- en mediaopleidingen. Wat betreft het begeleiden van leerlingen naar vervolgopleidingen: Arjen heeft inmiddels menig leerling opgeleid richting MBO pop- en media, Academie voor Popmuziek en Conservatorium.

www.arjenvissermuziek.nl